Premis alumnes


2015
Jove Orquestra Simfònica del Vallès (JOSV). Josep Planas i Gemma León seleccionats per participar a l'encontre d'estiu de 2015.

2014
Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). Marcel Corbella escollit com a membre titular de l'orquestra i Maria Ausejo, Josep Planas i Núria Giralt entren a la llista de reserves.
Jove Orquestra Simfònica del Vallès (JOSV). Marcel Corbella, Maria Ausejo i Cristina Ausejo seleccionats per participar a l'encontre d'estiu de 2014.
X Concurs de Música de Cambra 'Higini Anglès' de la Diputació de Tarragona de 2014. Menció d’honor de la Categoria Juvenil al Quartet Rivicord format per Marcel Corbella, Núria Giralt, Maria Ausejo i Cristina Ausejo.
XIII PREMIS INTERPRETACIÓ MUSICAL I COMPOSICIÓ 2014: Laia Garcia Raventós (violí). Primer premi de la Categoria B (de 10 a 12 anys) Modalitat música de cambra 
Marcel Corbella Rigual (violí). Menció d'honor de la Categoria D (de 16 a 18 anys) Modalitat música de cambra 

2013
Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). Marcel Corbella seleccionat com reserva preferent.
XII PREMIS INTERPRETACIÓ MUSICAL I COMPOSICIÓ 2013:  Marcel Corbella primer i únic premi de la Categoria C  (de 13 a 15 anys) modalitat corda fregada

2012
Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Patricia Martínez seleccionada per accedir als estudis superiors de música en l'especialitat de violí.

2011
X PREMIS INTERPRETACIÓ MUSICAL I COMPOSICIÓ 2011:  Marcel Corbella segon premi de la Categoria D (de 10 a 12 anys) modalitat corda fregada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada