dimarts, 29 de gener del 2013

29 gener 2013. Pere i el Llop. Prokofiev


Aquest dimarts 29 de gener de 2013 des del Conservatori oferirem a la ciutat un espectacle infantil que ha tingut un gran èxit durant 10 anys al Teatre del Liceu.

 "PERE I EL LLOP" DE SERGEI PROKOFIEV: LA COMPANYIA "ETCÉTERA"  ENS PORTA UN CONTE MUSICAL INTERPRETAT AMB TITELLES I MÚSICS EN DIRECTE.
UNA OBRA PER A TOTS ELS PÚBLICS, A MIG CAMÍ ENTRE EL TEATRE I EL CONCERT. UNA ESCENA QUE JUGA AMB ELS ELEMENTS PLÀSTICS AL DETALL.
AQUESTA VERSIÓ DE PERE I EL LLOP FÓU ESTRENADA EL 1997 A GRANADA I HA SOBREPASSAT LES 1000 FUNCIONS EN 8 PAÏSOS DIFERENTS AMB GRAN ACOLLIDA. OBTINGUÉ EL PREMI AL MILLOR ESPECTACLE INFANTIL NACIONAL, A TEATRALIA 1999 L'ESPECTACLE TINDRÀ LLOC A LA SALA PETITA DE L'AUDITORI DE VILANOVA I LA GELTRÚ A LES 17.45H. ACCÉS PER L'ESCOLA I CONSERVATORI DE MÚSICA MESTRE MONTSERRAT.
ENTRADA GRATUÏTA. DURADA:40MIN. ADREÇAT PRINCIPALMENT AL PÚBLIC INFANTIL PERÒ ADIENT PER A TOTHOM QUE VULGUI PASSAR UNA BONA ESTONA.
L’AFORAMENT ÉS LIMITAT A 150 PLACES. ES DONARÀ UN TICKET A LA PORTA PER CONTROLAR L’ENTRADA DE GENT FINS A ESGOTAR EXISTÈNCIES.

 Si podeu passar realment val la pena. Jo he anat aquest matí i és un espectacle realment interessant¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada