diumenge, 23 de desembre del 2012

Concert de Sant Esteve 2012

Continuant una tradició que repetim des de fa anys al concert de Sant Esteve de la Camerata Toldrà participaran alumnes del nostre conservatori.
Aquest any com a representants de la nostra classe tindrem al Marcel Corbella, la Marina Matilla i la Núria Giralt.

Us adjunto la informació del concert que apareix a la web de l'Auditori Eduard Toldrà.


CONCERT DE SANT ESTEVE: HOMENTGE A TOLDRÀ
CAMERATA EDUARD TOLDRÀ i alumnes de l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat
26 de desembre de 2012, a les 19h

Música clàssica

Sala Gran

Durada: 90’

Preu: 15€
Direcció: Salvador Brotons

Presentació
La Camerata Eduard Toldrà, abans Orquestra de Cambra del Garraf, ha volgut fer, del tradicional concert de St. Esteve, un homenatge al músic vilanoví en el 50è aniversari de la seva mort.

La Camerata seguirà reforçant la col•laboració amb l’Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de manera que en aquest concert es comptarà amb la participació d’alumnes d’aquesta institució en alguna de les obres del repertori. D’aquesta manera s’ofereix la possibilitat de conèixer des de dins el treball professional d’una orquestra a aquests alumnes, molts d’ells, futurs professionals de la música i per què no, futurs membres de la Camerata Eduard Toldrà.

Sota la batuta del mestre Salvador Brotons, la Camerata homenatjarà la figura i l’obra d’ Eduard Toldrà tancant, així, el calendari d’activitats que durant el 2012 hauran commemorat el 50è aniversari de la seva mort.


Us hi esperem¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada